Tuesday, January 8, 2008

100 000 TIK GETİREN YENİ REKLAM ALANI

Yonja.com, bugün yeni reklam alanı “Sponsor Link”in tıklanma rekorları kırdığını açıkladı. Son dönemde global pazarda da büyük ilgi gören yeni nesil sosyal reklamlardan biri olan “Sponsor Link”, Kasım ayından bu yana Yonja’da da en çok tercih edilen reklam uygulamalarından biri haline geldi.

Tek bir kampanyada 100.000 click üzerinde performans gösteren bu alanda click maliyetleri minimuma inerken CTR oranları da piyasa standartlarının 10 katına ulaşıyor. Banner prodüksiyon maliyetleri gibi her türlü görsel reklam maaliyetini sıfıra indiren bu reklam alanı, markalara maksimum 25 karakter ile istedikleri her türlü mesajı verebilme imkanı sunuyor. Hedef kitleye göre demotargeting uygulanabilen “Sponsor Link” reklamları, kullanıcıların ana sayfasında, arkadaşlarının aktivitelerini izleyebildikleri “Neler Oluyor?” bölümününde yer alıyor. Uygulanmaya başladığı ilk günden beri kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören bu aplikasyonun bir parçası olan “Sponsor Link” reklamlarının, kullanıcıların gözünden kaçması söz konusu olmuyor.

Mitsubishi, Algida, Yapı Kredi Bankası gibi farklı sektörlerden bir çok markanın tercih ettiği “Sponsor Link” reklam alanında en büyük başarılardan birini marka ismi kullanmadan verdiği mesajıyla Clear elde etti. “Kadınlar gerçekten ne ister? Sende Keşfet!” sloganıyla Clear reklamı, toplamda 111.200 click aldı.

LEVENT AKÇAY 106604153

http://www.marketingturkiye.com/Haberler/Detay/?no=9955

No comments: