Monday, December 17, 2007

Canon, WWF ile kutup ayılarını gözleyerek küresel ısınmayı izliyor!

Canon, WWF’nin ( Doğal Hayatı Koruma Vakfı) dünya için hayati önem taşıyan ve küresel ısınma hakkında detaylı bilgi edinmek için yararlanılan ‘kutup ayılarını izleme projesi’ne Koruma Ortağı olarak destek veriyor.

Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon Avrupa ve küresel koruma organizasyonu WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), kutup ayılarının tek tek künyelenmesine ve izlenmesine destek vermek üzere daha fazla işbirliği yapma kararı aldı. 2007 ve 2008 yıllarında öncekinden çok daha fazla kutup ayısının künyelenmesini garanti eden ve Canon’un WWF’ye Koruma Ortağı olarak 1998 yılından bu yana devam eden uzun süreli desteğinin üzerine inşa edilen bu yeni anlaşma ile WWF’nin kutup ayılarıyla ilgili toplayabileceği değerli bilimsel bilgi miktarında önemli artış sağlanması hedefleniyor.

Küresel Isınma'nın gündemin önemli bir kısmını oluşturduğu şu günlerde şirketlerin neredeyse tamamı bu konuyla ilgili olarak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor. Bunun en son örneklerinden bir tanesi de Canon. Görüntüleme çözümleri pazarında faaliyet gösteren şirketin küresel ısınma kapsamında gerçekleştirmiş olduğu proje şirket aktiviteleri ile de örtüştüğü için hedef kitle nezdinde de firamanın itibarını artıracak bir faaliyet olarak değerlendirilebilir.

Sibel Hür
106604076



http://www.marketingturkiye.com/Haberler/Detay/?no=9847

No comments: