Monday, December 17, 2007

Ülker müşteri memnuniyetinde lider

TMME 2007 3. Çeyrek sonuçlarına göre Ülker, Bisküvi ve Şekerleme, Süt ve Süt Ürünleri, Sıvı Yağ, Dondurma sektörlerinde birinci olurken, Margarin sektöründe de ikinci sırada yer aldı.

Türkiye içinde satın alınan ürün ve hizmetlerin müşterileri nezdinde memnuniyeti, beğenisi ve algısının somut bilgi ve verilere dayanarak ölçümlendiği Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2007 yılı 3. Çeyrek sonuçları 13 Aralık’ta düzenlenen bir toplantıyla açıklandı.

Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde “müşterilerinin yüzündeki gülümseme için çalışma” vizyonuyla hareket eden Ülker, TMME kapsamında elde ettiği memnuniyet sonuçlarıyla bu anlayışının önemini bir defa daha vurguladı. Ülker, Bisküvi ve Şekerleme sektöründe 86, Süt ve Süt Ürünleri sektöründe 88, Sıvı Yağ sektöründe 86, Dondurma sektöründe 85 puan alarak ilk sırada yer aldı. Margarin sektöründe ise 83 puanla sektör ikincisi oldu. Ülker, değerlendirmeye alınan tüm sektörlerde, sektör puanının üzerinde puan aldı.

Bilge OZANSOY
107604042

1 comment:

Marketers discussing marketing & markets said...

Yıllardır oturmuş olan yapısıyla Ülker bu işi biliyor bencede. Müşteri memnuniyetini hedef almışlar. Her geçen gün büyüyorlar.Olgunluk dönemine gelseler dahi duraklamayı kısa tutup yeniden yapılanmayı çok iyi başarmışlar.
Bilge OZANSOY
107604042