Wednesday, May 28, 2008

Kale Grubu, Kaleplus markası ile mutfak sektöründe

14.05.2008

Yapı Sektöründe Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, Kalecolor, RocaKale, Kaledekor, gibi lider markalara sahip Kale Grubu, Kaleplus markası ile mutfak mobilyaları sektörüne giriyor.
50 yılı aşkın deneyimi, kalitesi ve lider markaları ile ıslak mekanlara çözümler sunan Kale Grubu, değişen pazar koşulları ve yaşam standartları, farklılaşan müşteri beklentileri paralelinde beliren yeni ve farklı bir çözüm konseptinin önemli bir bölümünü tamamlamak üzere mutfak ve banyo mobilyası üretimine başladı. Balıkesir-Bandırma’da kurduğu fabrikasıyla 2008 yılı başında üretime geçen Kale Grubu, mutfak mobilyasında Kaleplus markası ile hizmet verecek.
Kaleplus, geniş kullanıcı kitlelerine hitap eden endüstriyel mobilya üretimi gerçekleştirmekle birlikte farklı tasarımları, zengin malzeme, renk ve model seçenekleri ile kişiye özel tasarımlar yaratılmasına olanak sağlıyor.
Kaledekor mağazalarında satışı gerçekleşecek olan Kaleplus, uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. Yaşam alanlarına ve mekanlara renk katacak ve hayat verecek mutfak projeleri, tüketicilerin istekleri paralelinde, gelişmiş üç boyutlu tasarım programları ile alternatifli olarak hazırlanıyor.

http://www.mediacatonline.com/tr/news/details.asp?a=1&id=6425&page=4


Yorum :

Önemli yapı sektörü firmalarını bünyesinde bulunduran Kale piyasada kendi adına alması gereken payı görüp banyo ve mutfak mobilyası üretimine giriş yapmayı planlamış. Kapladığı geniş pazar payını düşünecek olursak yeni bir markayla ortaya çıkması ama içinde yine o bilindik “KALE” ismini kullanması alıcıların markaya olan güveniyle ilgiyi üzerine çekecektir. Değişik ve çağdaş bir ürün logosu seçmeleriyle hedefledikleri ve sunmayı planladıkları teknolojik, modern, taleplere anında cevap veren imajı çizmeleri mümkün. Müşteri odaklı bir hizmet anlayışıyla da alıcılara yenilikçi detaylar sunuyor.


Evrim Aheste 107604220

No comments: