Monday, May 5, 2008

Nokia ile Kylie Cebinizde!

Kylie Minogue konser vermek üzere 20 Mayıs’ta Türkiye’ye geliyor. Nokia, Mayıs ayı boyunca Nokia Shop’lardan Nokia 5310 XpressMusic cep telefonu satın alan herkese, Kylie Minogue’un son albümü X’teki 13 parçaya ilave olarak albüme özel remiksler ve videolar hediye ediyor. Kullanıcıların, bu içeriği telefonlarına ya da bilgisayarlarına indirebilmeleri için, satış kutularından çıkacak kod ile www.nokia.com/kylie web sitesine girmeleri yeterli olacak.

Zarif alüminyum kaplamasıyla dikkat çeken Nokia 5310 XpressMusic’in önemli özellikleri arasında 18 saate kadar müzik çalabilmesi, isteğe bağlı 4 GB microSD hafıza kartıyla 3000 adede kadar şarkı saklayabilmesi ve özel müzik tuşları yer alıyor. 2 megapiksel kamerası ve 2 inçlik parlak ekranıyla da dikkat çeken Nokia 5310XpressMusic, kullanıcıların müzikle ilgili tüm beklentilerini karşılıyor.

Kaynak: http://www.marketingturkiye.com/Haberler/Detay/?no=10956

Yorum:

Internet sayesinde müziğin artık çok ucuz ve kolay ulaşılır hale gelmesi özellikle MP3 çalarların elektronik eşya sektöründe büyük pay sahibi olmasını sağladı. Cep telefonu üreticileri de buna kayıtsız kalmayarak yeni ürünlerinin hemen hemen hepsini MP3 çalma özelliği ile donatarak kıyasıya bir rekabete girdi; reklam kampanyaları,promosyonlar,ardı arkası kesilmeyen yeni ürünler... Bunun son örneklerinden olan Nokia 5310 XpressMusic de sahip olduğu özelliklerle cep telefonu kullanıcılarının müzik ile ilgili beklentilerini fazlasıyla karışılamakta yalnızca bir farkla! Nokia tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Kylie Minogue'un 20 mayısta gerçekleşecek Türkiye İstanbul konserini bir promosyon aracına dönüştürme fırsatını kaçırmadı ve mayıs ayı için geçerli olacak bu kompanyayı başlattı. Kuşkusuz bu kampanya cep telefonu alımı konusunda bir türlü doyamayan Türk tüketicisinin ve özellikle konseri heyecanla bekleyen Kylie hayranlarının iştahını kabartacak ve ve Nokia 5310 XpressMusic satışlarını arttıracak. Nokia'nın zamanlaması, fırsatçılığı ve pazardaki dinamikleri yakından takip etmesi çok başarılı. Satışların artmasının yanısıra özellikle konserlere ve bu tip organizasyonlara her zaman aç olan Türk insanının; özellikle gençlerin zihninde de bu kampanya ile yer etmiş olacaklar. Son olarak Nokia hediye edilen son albümün yanısıra piyasada bulunamayacak özel remixler ve videolarla tüketicilerin kendilerini özel hissetmesini sağlayacak.

Cihat Çelik
107604020

No comments: