Tuesday, May 27, 2008



VOLKSWAGEN AİLESİNİN EN “BABA”SI

Son üç yıldır kendi segmentinin en çok tercih edilen otomobili olan Passat, bu başarısını aile hayatına da yansıtıyor, size aile olmanın en güzel yanlarından birini, Passat Variant’ı sunuyor. Passat Variant aile otomobilini mecburiyetten zevke, sıkıcıdan eğlenceliye çevirmek gibi zor bir görevi, başarıyla gerçekleştiriyor. 1641 lt’ye çıkan bagaj hacmi, bagaj yönetim sistemi, mini buzdolabı ve laptop bağlantısı için 230 V’lik soket, hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, Autohold fonksiyonu, 6 hava yastığı, ABS, EDL, EBD, MSR, ASR, ESP, 4 farklı motor seçeneği ve diğer birçok üstün özelliğiyle Passat Variant ailenizin yeni üyesi olmaya aday.
Sizi de Volkswagen ailesinin en “baba” otomobiliyle tanışmaya, yetkili satıcılarımıza bekliyoruz.

http://www.vw.com.tr/

Yorum:

Ülkemizde geçmiş dönemlerde station vagon araçlar, yerli üreticilerin pazara sundukları konforsuz ve yeterince güvenli olmayan ürünler nedeniyle binek araçtan daha çok ticari araç gibi algılanmış ve ağırlıklı olarak küçük esnafların ilgisini çekmişlerdi.
Ancak Avrupa ve Amerika’da orta-üst segment araç satışlarının yaklaşık %50’sini bu kategorideki araçlar oluşturmaktaydı.
Bu otomobillerin en can alıcı çıkış noktaları sundukları geniş hacim sayesinde özellikle çok çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte olmaları ve teknik açıdan sedan ya da hatchback otomobillerden hiçbir eksiklerinin olmamasıdır.
Volkswagen, Passat Variant modelinin reklamında bu vurguyu ön plana çıkarmayı başarmış. “Baba” ünvanıyla aracı kişiselleştirip, kullanıcının ailesine girecek bir birey gibi lanse eden firma bu modeli ile pazardaki iddiasını ortaya koymuş.

107604208 / Ali Çelik

No comments: